Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Askersunds förste pressfotograf

Januari 2013Skapad av Ove Danielsson tor, januari 31, 2013 15:20:41
"Askersunds förste pressfotograf" (Magnus Bromander) finns på na.se bloggen och på deras bloggsamling.

  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post777

Anders Foglanders bilder

Januari 2013Skapad av Ove Danielsson tis, januari 29, 2013 09:23:20

Anders Foglander är en flitig fotograf. Han har också ett stort bildarkiv som han jobbar med. Ibland sänder han över bilder till mej. Senaste kom bilder från auktionen vid Stadshotellet på 80-talet. Det var bröderna Kindbom som höll i auktionen. Kanske någon känner igen sig?

  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post776

Sundsbrogatans status ska återupprättas

Januari 2013Skapad av Ove Danielsson tis, januari 29, 2013 08:48:11
Blogg på na.se eller på bloggsamlingen. "Sundsbrogatans status ska återupprättas"

  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post775

Det är bara drottningen som duger

Januari 2013Skapad av Ove Danielsson sön, januari 27, 2013 10:03:20
En ny blogg med namnet " Det är bara drottningen som duger" finns på na.se under Askersund och i bloggsamlingen. Den handlar om gatunamn.

  • Kommentarer(1)//blogg.ovedanielsson.se/#post774

Charterresa med problem

Januari 2013Skapad av Ove Danielsson fre, januari 25, 2013 10:22:19

Bloggen "Charterresa med problem" finns att läsa på na.se under Askersund eller i bloggsamlingen

  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post773

Idrottsvägen finns

Januari 2013Skapad av Ove Danielsson ons, januari 23, 2013 19:20:39
Idrottsvägen finns -en ny blogg på na.se under Askersund eller bloggsamlingen.

  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post772

Societetshuset i Askersund

Januari 2013Skapad av Ove Danielsson mån, januari 21, 2013 11:04:04

Har gjort ett inlägg om societeshuset i Askersund på na.se under rubriken Askersund eller i bloggsamlingen.

  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post771

Bloggen på en plats-na.se Askersund

Januari 2013Skapad av Ove Danielsson sön, januari 20, 2013 15:14:06

Som en del kanske har märkt finns mina bloggar på hemsidan , men numera också på na.se under Askersundsvinjetten och i bloggsamlingen. Säkert blir det rörigt och med kommentarer på båda ställena. Har märkt det under de senaste dagarna när det gäller inlägg om bloggen som handlade om Gamla Statt. Det har handlat om att jag censurerat och spärrat IP-adresser. Något som är helt främmande för mej och som jag tar illa upp av. Där går gränsen för mej. Har aldrig råkat ut för det under mina 30 år som journalist. Man får anklaga mej för slarv och missar som jag kan rätta till. Det är helt i sin ordning och mänskligt. Pajkastning om politik och annat är inget för mej.

Därför har jag bestämt mej för att i fortsättningen tills vidare bara finnas på na.se. Det blir enklare, lite tydligare och lättare att hantera. Hemsidan kommer att finnas kvar med lite blandat under de olika rubrikerna som tidigare. Det finns också en länk till sidan från min blogg i na.se.

I den här bloggen har jag en massa vänner som i sin E-post får upp ett brev när jag skrivit något. På min blogg i na.se finns det en ruta där intresserade läsare kan prenumerera på inläggen. Precis som på vänsida. Det blir ingen skillnad. Testa och kommentera. Jag och vännen Leif Linus kommer att köra ihop när det passar precis som tidigare. Leifs bildskatt är ovärderlig och vi känner varandra från skoltiden. Det är lika lätt att hitta in på na.se som till den här bloggen när man sitter vid dator. Klart att jag tycker det är trevligt när folk läser min blogg. På räkneverket står det att jag haft 21 678 besök. Och då hade jag inte något räkneverk den första tiden. Ta inte det som skryt, utan jag tycker bara det är trevligt att folk läser.Hoppas det finns läsare även i fortsättningen och det inte blir någon försämring för alla som läser bloggen.

Länschefen och min gamla arbetskamrat Chatrine och jag har kommit överens om att jag ska medverka på na.se ett år till att börja med. Vill inte tidningen ha mej kvar efter det så har jag ändå min egen blogg att gå tillbaka till om det skulle vara så. Det är inte lätt att spå om framtiden och jag är inte släkt med spåkvinnan Saida. Har inga sådana gener.

Till att börja med kommer jag att larma på den här bloggen om jag skriver något nytt. Men som nämnts, det går att prenumerera på inläggen på na.se

  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post770
Nästa »