Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Alla hjärtans dag vid bowlinghallen i Askersund

Februari 2014Skapad av Ove Danielsson fre, februari 14, 2014 16:23:02Det går att fira Alla hjärtans dag på olika sätt. En del väljer tårta, andra med lite blommor, champagne och några med en trisslott. Ett alternativ kan vara grillade hamburgare som vid bowlinghallen i Askersund. Där hade ansvariga valt att bjuda alla på bygget just på grillade hamburgare. Kökschefen Johan Bäckström hade fullt upp. Byggjobbare kräver redig och bra mat. Som hamburgare.

I början på april öppnas verksamhet i gamla verkstadslokalerna. Bygget rullar annars på som planerats. Plasten runt lokalerna har plockats bort och nu ser man den gula putsen. En färg som flyter väl in i området, Om någon vecka är de tio bowlingbanorna på plats.

Kökschef Johan Bäckström och Teresia Rasmussen, drift-och restaurangchef. Teresia har arbetet ett antal år inom O`Learys.

Marknadsföringen är också i full gång. Många väntar på att få rulla igång kloten i bowlinghallen. Bowling är något helt nytt i Askersund så spänningen hur det ska bli är stort. Askersundarna åker till andra plaster i länet för att spela bowling i dag. Männen bakom satsningen Ulf Tångring och Mats Carlsson hoppas kunna vända på den trenden. I lokalerna finns också en restaurang och konferenslokaler.

Ulf Tångring (t.v) började redan som mycket ung att få kontakt med kända personer. Det har han haft nytta av genom åren. Här med boxaren Floyd Patterson och kompisen Stellan Håkansson. Den senare är nu arbetsledare vid hallbygget i Askersund.  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post1033