Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

IFK lekte med Santos 10-0

Augusti 2014Skapad av Ove Danielsson fre, augusti 22, 2014 19:08:12

IFK Askersunds fotbollslag körde fullständigt över bottenlaget Santos i regnrusket på torsdagskvällen. Det blev seger med 10-0 efter 4-0 i halvtid. Något som kan betraktas som kattens lek med råttan.

Första målet kom redan i första minuten genom Johan Hailee och sedan rullade målskyttet på. IFK spelade bra och gjorde många riktigt snygga mål.

Motorn framåt var Johan Hailee, med sin tyngd och fina passningsspel. Att han också är målfarlig gör inte saken sämre. Runt sig har han ett antal snabba spelare som är tacksamma att spela till. Johan gjorde också två mål.

Bakåt höll Erik Danielsson tät som vanligt. Han är oerhört svårpasserad med sin snabbhet och placeringsförmåga. Målvakten Björn Ogenklev hade en av sina lugnaste kvällar. Tror att han hunnit med att köpa en korv under matchen om det varit så.

Erik Danielsson
Bild:Ann-Sofie Fahlström

Övriga målskyttar var Viktor Schmidt 2, Jonas Kinell 2, Simon Rosèn 2, Henrik Göthe, Patrik Thörnkvist.

IFK ligger nu på fjärde plats med fyra poäng upp till ledarlaget Delta , Örebro.

Tyvärr är IFK ganska ensamma om att sakna omklädningsrum vid sin plan. När det regnar som i torsdags behövs något att gå in i under halvtidsvilan. Det är en kommunalägd plan, så det kanske kommer…  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post1131