Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Klubb Krokodilen återuppstår i Askersund

Oktober 2014Skapad av Ove Danielsson ons, oktober 29, 2014 09:32:28

Klubb Krokodilen i Askersund har återuppstått i gamla Trikåfabriken. Den 22 november är det återinvigning med det amerikanska bandet Petunia &The Viper . Mannen bakom klubben är som tidigare Benny Öhrman.

För ett 20-tal år sedan var Krokodilen ett verkligt inneställe i Askersund. Toppartister avlöste varandra. Slutet blev när Benny flyttade till USA. Ingen kunde ta över.

-Jag har bott i USA i 18 år, men när jag kommit hem har folk varit på mej om hur trevligt och roligt det var på Krokodilen. Funderade länge på att flytta hem och starta om verksamheten och nu är jag här, förklarar skinnkonstnär Benny, nöjt.Verksamheten finns i samma hus som tidigare, men inte i samma lokal. Just bygger och fixar Benny inför premiären i slutet av november.

-Jag kommer hålla öppet hus för allmänheten hela vecka 47. Allmänheten är intresserad av vad vi sysslar med i föreningen som bildas. Det är bara att komma och kolla, hälsar Benny.

-Första kvällen vill jag att folk tar med lite egen förtäring. Jag vill få igång verksamheten. Musiken står jag för och entrén är som en vanlig biobiljett. Jag jobbar både natt och dag för att allt ska bli klart, upplyser han.

Krokodilen finns som tidigare i gamla Trikåfabriken

  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post1171