Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Varning för falska listor

November 2014Skapad av Ove Danielsson tis, november 04, 2014 18:47:43

På senare tid har det dykt upp gäng i Askersund-och kanske på andra platser också- som vill att folk ska skriva på listor för någon dövförening. Det handlar förstås också om att skänka pengar. Men det är bluff. Tyvärr är många för godtrogna och skriver på.

Gamla sotarmästare Gunnar Skönvall och jag stod och pratade gamla minnen i kanten av Torgparken för någon dag sedan när en grabb dök upp med en lista. Han pekade på sina öron för att visa att han inte hörde något. Jag bad att få se legitimationen. Då pekade grabben på listan där det fanns ett tryck med ett föreningsmärke. Det gjorde mej och Gunnar minst sagt förvånade. ”Du hörde ju inte, hur kunde du vet att vi ville se din legitimation”, undrade vi.

Grabben sprang snabbt från platsen. Från ett annat håll kom en kollega till honom med en lista. De slängde sig snabbt in i en bil och försvann från stan.

Vill med det här varna för att skriva på listor som handlar om att skänka pengar. Den enda lista jag skrivit på är upprop för att ”Rädda Vättern”.  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post1176