Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Näringslivsutvecklare anställd i Askersunds kommun

April 2015Skapad av Ove Danielsson lör, april 25, 2015 22:59:51Nu är rekryteringen av ny näringslivsutvecklare i Askersunds kommun klar. Valet har fallit på Sofia Fredriksson, idag företagsrådgivare på bank, och Sofia börjar arbeta i kommunen i mitten av augusti.

Sofia är 31 år, civilekonom och boende i Hammar i den södra delen av kommunen. Många askersundare känner igen henne från föreningsliv och ridsportsammanhang.

Tidigare näringslivschefen Henrik Olofsson finns kvar i organisationen som utvecklingschef med ansvar för avdelningen Näringsliv & utveckling där bland andra näringslivsutvecklaren ingår.

De direkta företagskontakterna och funktionen att lotsa företagare till samarbeten, finansieringslösningar, myndighetskontakter och andra liknande frågor kommer att handhas av Sofia Fredriksson. I tjänsten ingår även ett aktivt deltagande i det regionala samarbetet Business Region

Örebro, engagemang i utvecklingsprojekt som arbetsmarknadskunskap i skolan, nyföretagarrådgivning

i samarbete med Nyföretagarcentrum Sydnärke och många andra uppdrag.  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post1280