Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Hemmapremiär för IFK:s fotbollslag

April 2015Skapad av Ove Danielsson sön, april 26, 2015 16:57:50

Min gamla blå damcykel av märket Monark är pumpad och klar för en tripp upp till Solberga IP. Måndag kväll (27 april) har klubben jag växt upp med ,IFK Askersund, hemmapremiär mot Mariebergs IK. I bortapremiären blev det 1-1 mot Lillån efter att IFK haft ledning.

Conny Eriksson ny tränare i IFK

Normalt brukar inte IFK vara något bra vårlag. Så var det på min tid och så har det varit. Det har handlat mycket om träningsmöjligheter. Men poäng i första matchen verkar ha ändrat på gammal fakta.

IFK har ett lag som spelat ihop under flera år och varit nära att gå upp i fyran två år i rad, men har fallit i kvalmatcherna. Förhoppningsvis blir det tredje gången gillt den här säsongen. Ny tränare för året är rutinerade Conny Eriksson från Vretstorp. Han är meriterad både som spelare och tränare. Conny skulle säkert kunna hopp in som spelar även i dag om det skulle var så.

I matchen mot Marieberg saknas målfarlige Johan Hailee på grund av skada. Simon Rosén är en annan målspruta och han finns med måndag. Simon gjorde också premiärmålet mot Lillån.

Simon Rosén

Erik Danielsson

Philip Larsson

IFK har följande trupp: Glenn Wennberg, Anton Degerfeldt, Philip Larsson, Erik Eriksson, Erik Danielsson, Alexander Viman, Daniel Nilsson, Viktor Schmidt, Simon Rosén, Pontus Karlsson,Joakim Gustafsson, Henrik Göthe, Adrian Hirvelä, Emanuel Bernström, Sadeq Hussien Mohammed, Robert Lundfeldt och Gustav Åkesson. Lagledare Ann-Sofie Fahlström och materialförvaltare Anders Hansson.

Matchen mot Marieberg börjar kl 18.45.

Lagledaren Ann-Sofie Fahlström är också en flitig fotograf. Det är hon som tagit bilderna till bloggen.  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post1281