Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

IFK nära full pott mot topplaget Real Örebro

Maj 2015Skapad av Ove Danielsson tor, maj 07, 2015 23:46:03

IFK Askersund –Real Örebro 1-1 (1-0)

Serieledande Real kom till Solberga i Askersund på torsdagskvällen med 15-0 i målkvot och full pott i serien. IFK bjöd dock på hårt motstånd. Det hade lika bra kunnat bli full pott för hemmalaget.

Duktige IFK-målvakten Glenn Wennberg trasslade till det för sig vid Reals kvitteringsmål. Lite synd på en annars mycket bra målvaktsinsats. Snabbe IFK-anfallaren Simon Rosèn fick utgå redan i första halvlek efter en kraftig tackling som inte ens resulterade i frispark. Där var domare Bjärnebro inte med riktigt.

Daniel Nilsson


Båda lagen hade bud på ytterligare mål det stannade med det. IFK gjorde en bra match. Mittfältaren Daniel Nilsson får ett extra plus för sitt slit. Han sprang säker flera mil i matchen. I övrigt var det ganska jämnt spelmässigt i IFK. Alla jobbade på hårt. I slutet av matchen kom tidigare skadade Johan Hailee in i matchen. Med sin tyngd behövs han framåt. Förhoppningsvis är skadan nu läkt.

Philip Larsson gjorde IFK:s mål efter en lite trasslig situation med flera spelare inblandade. Men Philip höll tunga rätt i munnen och prickade rätt.

Ove Danielsson  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post1291