Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Invigning av nya Torgparken

Juli 2015Skapad av Ove Danielsson fre, juli 17, 2015 15:26:21

Den nya trappan kan användas till mycket. Det är lite av scen för tal och musik.


Det blev mycket på en gång när Torgparken i Askersund skulle återinvigas på fredagsmiddagen. Samtidigt skedde också invigningen av festivalen ”Folk,Blues och Jazz i Askersund”. Och inte nog med det. Bostadsrättsföreningen som har sina hus i kanten av Torgparken tilldelades ett tillgänglighetspris. Nu kan alla ta sig in i butikerna i anslutning till parken utan problem. Kommunen fick också ta emot tillgänglighetsflagga av en organisation som jobbar med sådana frågor. De senaste åren har Askersunds kommun abonnerat på en sådan flagga. Något som visar att man jobbar med frågor som gör det lättare för alla att komma till platser, dit alla andra kan komma.

Kommunalrådet Eriksson delade ut ett tillgänglighetspris till ordföranden Benny i bostadsrättsföreningen som äger husen intill Torgparken.

Och så skedde förstås den sedvanliga avprickningen med en röd bock. Det skedde som sig bör uppe på krönet av den stora trappan. En trappa som också kan användas till scenframträdanden och tal. Och strax intill var den nystartade uteserveringen fylld till sista plats i det vackra vädret.



  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post1331