Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Askersunds fullmäktige i nya lokaler

Oktober 2016Skapad av Ove Danielsson mån, oktober 31, 2016 23:31:37
Politikerna i Askersunds fullmäktige intog nya Sjöängen på måndagskvällen. Då var det premiär för fullmäktigesammanträden i den nya lokalen. Matsalen blir den nya mötesplatsen. Verksamhetschefen Marie Reifelton öppnade med att informera om vad som finns i huset. Och det är mycket.

Kommunalrådet Per Eriksson tog sedan med sina kamrater beslutsfattarna på en rundtur i byggnaden. I den offentliga delen. Det skulle ta tio minuter, men det drog ut på tiden innan alla var tillbaka på sina platser igen. Vad jag kunde se, trots att jag satt långt bak, verkade alla nöjda och belåtna med den nya möteslokalen. Ett extra plus var också att de hördes bra vad alla sa. Annars är det svårt att föra fram de politiska budskapen. Oppositionsrådet Caroline Dieker var en som betonade att det blivit fint. Hon tyckte i jämförelse med den tidigare i Folkets hus, att det var ljust och trevligt.

Verksamhetschef Marie Reifelton informerade om nya Sjöängen

Det enda som saknades var större publik. Bänkgrannen Bertil gick redan före klockan sju för att kolla på fotboll. Men nästa gång handlar det om budget och då blir det förmodligen rusning. Har för mej att det brukar bjudas på kaffe med dopp vid budgetsammanträdena eftersom de brukar dra ut på tiden. Bara det lockar.  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post1558