Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Askersund Outdoor

Maj 2017Skapad av Ove Danielsson ons, maj 10, 2017 19:29:48

Askersund laddar för Sveriges största utefestival. Själva hjärtat för ”Askersund Outdoor” kommer att finnas ute i Alsen på Borgmästareholmen. Festivalen pågår mellan den 12-14 maj.

Programmet är omfattande. För den som inte hinner med allt på en dag är det inga problem. Det finns möjlighet att övernatta på holmen. För den som vill pröva en lite udda övernattning, finns det möjlighet att hyra trädtält. Jo det är precis som det låter. På holmen finns nu några tält uppriggade i träd.

Äventyrerskan Renata Chlumska är festivalens stora dragplåster . Förutom att hon ska bo i ett tält strax intill badet på holmen, håller hon också en föreläsning i Sjöängen på lördagseftermiddagen.

”Askersund Outdoor” samarbetar med Alleskolan i Hallsberg när det gäller serveringen i bistrokåtan. Det är elever från restaurang-och livsmedelsprogrammet, samt hotell – och turistprogrammet som står för det hela. Naturligtvis med hjälp av sina lärare.

Bilder från ett av trädtälten

Det gröna tältet vid strand kommer att bli Renata Chlumskas bostad under vistelsen i AskersundDoppingen har också byggt sitt bo i närheten av Borgmästareholmen, men det har bara blivit ett ägg än så länge.
I hamnen kommer det också att finnas ett tält med en rad utställare och medverkande företag och föreningar. Program för hela festivalen finnas att hämta lite var stans i Askersund för alla intresserade. Det skulle bli för omfattande att ta med allt i en blogg.  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post1654