Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Kamratföreningarna Askersund -Hallsberg delade på poängen

Juni 2017Skapad av Ove Danielsson tis, juni 20, 2017 23:34:04

Kamratföreningarna Askersund och Hallsberg delade kamratligt på poängen vid tisdagskvällens match på Solberga. Det blev 2-2, sedan Askersund haft ledningen med 2-1 i halvtid.

Askersund hade spelet, men det gäller också att få in bollen i mål. Laget har svårt att få till bra avslutningar. Det blir mycket trassel framför motståndarmålet.

Hallsberg klev upp efter pausvilan och skapade en del farliga chanser. Kvitteringsmålet kom också efter en långboll som sedan Gabriel Nyström tryckte in.

Askersund tog ledningen genom Daniel Nilsson fin framspelad av Andreas Borg. Hallsberg kvitterade på straff genom Oskar Hultberg, sedan hemmalaget ruffat . Askersund tog ledningen på nytt genom ett praktmål av Emanuel Fahlström, som gjorde en mycket bra första halvlek. Det är en lurig spelare. Hallsberg fick ytterligare en straff sedan bollen träffat en Askersundsförsvarare på handen. Där visade domaren ingen bra spelförståelse. Som spelare är det svårt att bli av med en hand snabbt.Rättvisa skipades dock genom att straffen gick över målet.

Askersunds mittback Johan Eriksson fick priset som bäste hemmaspelare i ett jämnt lag. Även Hallsberg hade ett jämt lag som jobbade på utan stjärnor.

Domaren Johan Eriksson var flitigt i farten med de gula korten trots att det var en ganska beskedlig match och det är aldrig bra. Det blir tjatigt med alla avbrott och skrivande. Respekten måste ske på annat.

  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post1680