Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

IFK föll tungt mot Sturehov

Juni 2018Skapad av Ove Danielsson ons, juni 20, 2018 09:35:20

IFK Askersund föll med hela 5-0 i vårens sista seriematch på Solberga. Stora målsiffror som inte riktigt motsvarar matchbilden. Faktum är att IFK kunde haft en ledning med några mål efter de första 20 minuterna. Daniel Nilsson och Alexander Viman tryckte på hårt, understödd av Emanuel Fahlström. Men det gäller också att få in bollen.

Sturehovs ledningsmål kom som en kalldusch efter en halvtimme. Gästerna hann också med ytterligare ett mål före pausvilan. 3-0 målet kom på en mycket tveksam straff efter en duell mellan två spelare. Det hade behövts en reprisbild som i VM. Till och med gästernas tränare var undrande över domslutet. Där vände också matchen helt. Efter det var IFK tvingande att gå framåt och då rullade baklängesmålen in. Sturehov var mycket effektiva när de fick chansen.

IFK saknade några av sina rutinerade spelare. De finns på VM i Ryssland. Men de som spelar är ordinarie och då får man rätta sig efter det. Gästernas mål gjordes av Fredrik Jansson 2, Sammi Morjande, Emil Engström och Vide Törner.

Närmast väntar allsvenska ÖSK för IFK i distriktscupen den 30 juni.  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post1841