Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Blogg om en bagatell

Augusti 2012Skapad av Ove Danielsson fre, augusti 03, 2012 14:07:23

Nästan varje dag går jag förbi parksofforna på Stöökagatan mellan Rådhuset och de tomma lokalerna vid förre detta Nordiska. Och nästan varje gång är det någon som undrar varför sofforna placeras som det gjort. Mitt svar har varit att gå in i Rådhuset och fråga.

Utsikten från sofforna är i dag Rådhusets lokaler med kontorsfönster och på motsatta sidan en tom affärslokal. Allt vore lätt avhjälpt med att svänga sofforna ett halvt varv. Då skulle alla bli nöjda och blickfånget mycket bättre, mot torget och Lilla Caféet.

Visst kan det tyckas att det hela är en bagatell, med tanke på allt stort som händer både i stan och i världen. För att inte tala om vad som händer i OS Men det är de små detaljerna som är viktiga. Jag bara berättar om frågorna jag fått. Säkert kommer det hela att lösas och alla blir nöjda. Det hela går att lösa enkelt med lite handkraft.

Kan då vem som helst vända bänkarna ”rätt”? Inte vet jag vad som händer om man vänder kommunens parksoffor efter tycke och smak? Som tur är det snart slut på parksoffesittandet. Men till nästa säsong blir det säkert rätt…

Lägger med några bilder på hur det såg ut en gång i tiden vid Stöökagatan. Då fanns det inga parksoffor alls på Stöökagatan, så det har trots allt gått framåt.

Som vanligt har Leif Linus bidraget med några äldre bilder.

PS! Kommentera gärna. Det skulle vara trevligt

  • Kommentarer(1)//blogg.ovedanielsson.se/#post651