Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Populära Eva Eastwood är ingen diva. Kom på cykel till sitt framträdande i Lerbäck

Juli 2013Skapad av Ove Danielsson lör, juli 06, 2013 15:00:39

Artister kommer ofta i stora flotta bilar eller i bussar med ”firmanamnet” på sidan. Men sådant gäller inte på Lerbäcksmarken och för populära Eva Eastwood. Hon kom på cykel till sitt framträdande i sällskap med sina barn. Inga divalater där inte. Som en liten förklaring på det hela kan nämnas att hon bor i närheten. Men hon hade kunnat ta bilen…

Eva Eastword gjorde två framträdanden under lördagen med The Jetaways. Det svängde verkligen på gräsplanen intill kyrkan. Eva är populär och lockar mycket folk.

Årets marknad måste ha dragit rekordpublik i det vackra vädret. Och det fanns mycket att välja på i de många marknadsstånden. Själv köpte jag en påse bruna marknadskarameller för 35 kronor.

Marknadsparkeringen finns alltid på ett gärde intill kyrkan och bondgården. Det var en imponerande syn av bilar. Kalvarna på betet intill verkade undrande inför alla blänkande bilar och allt folk som vandrade förbi. Och inte undra på det.

När jag skriver det här mumsar jag på bruna karameller, med skorna står på tork. Det fanns många koblajor på parkeringsgärdet och ser man sig inte för blir det problem.

Lerbäcksmarknad är en trevlig tillställning där det finns något för alla. Både för små och stora. Kan nämna att deckarförfattare Jan Mårtensson som vanligt satt och signerade sina böcker. Där var det kö.

Programledare var gamle kollegan på tidningen, Björn Palmqvist. Och det klarade han galant. Vet sedan gammalt att Björn tycker sådan är roligt. Det märks också.

Ove Danielsson

  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post896