Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Flera marmorbilder från Leif Linus

November 2013Skapad av Ove Danielsson tis, november 19, 2013 09:24:22

För några dagar sedan skrev jag om några marmorbrott på en blogg. Björn Elmenmo tog mej runt till några brott. Han har ett förflutet i marmorbrotten. Vännen Leif Linus har nu kompletterat bloggen med ett antal äldre bilder ur sin stora bildsamling. Gå gärna in och kolla på bloggen igen om det skulle vara så.


Leif Linus har lämnat gamla bilder om marmorbrytningen. Den 26 november har visning av historiska bilder från Askersund på Folkets hus.


Fick ett erbjudande om skriva bloggar på na.se för snart ett år sedan och nu också krönikor i papperstidningen var fjortonde dag, om någon nu undrar varför jag är tillbaka i spalterna. Jag har hunnit med en krönika hittills. Känns trevligt att vara tillbaka även om det nu sker i en annan miljö , från lägenheten vid Stöökagatan ofta i sällskap av Alice. Vår katt. I källaren under där jag sitter och skriver startade en gång i tiden Askersunds-Tidning år 1856. Bara det. Kanske några tycker det blir i mesta laget från mej lite här och där, men då är rådet att snabbt gå vidare till något annat läsbart. Men visst är det trevligt om någon vill läsa och kommentera.
  • Kommentarer(0)//blogg.ovedanielsson.se/#post968