Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

IFK föll i toppmötet mot Eker

Juni 2016Skapad av Ove Danielsson mån, juni 06, 2016 23:12:55

IFK Askersund föll i toppmötet mot IF Eker med 1-0 hemma på Solberga på Nationaldagen. Segermålet kom efter en kvart på en frispark strax utanför straffområdet som Simon Chamoun dundrade upp i nättaket. IFK-målvakten Gustav Åkesson var chanslös.

Lagen hade var sin halvlek och ett oavgjort resultat hade varit mera rättvist. Men idrotten är inte alltid rättvis som bekant och så gäller det att göra mål på sina chanser. Något som IFK missade den här kvällen. Det var annars en jämn match mellan de två topplagen. Ibland var det ganska tuffa tag som domare Anders Jonsson tillät. Ingen kan klaga på att han blåste sönder spelet. Och han lyckades också hålla den höga nivån matchen igenom på ett hyfsat sätt.

Priset till bäste hemmaspelare gick till målvakten Gustav Åkesson. Målskytten Simon Chamoun fick bäste spelare i Eker. Ett par hundra personer såg matchen och det är publikrekord på Solberga den här säsongen.

Nästa match för IFK hemma på Solberga blir på torsdag mot Sköllersta.

Kommunen måste också snabbt i samarbete med IFK se till att det blir några enkla omklädningsrum vid stora planen. En spelare i Eker blev skadad och fick föras vidare med ambulans. Under väntetiden fick spelaren ligga på en bår på asfalten vid entrén bland åskådarna. Det finns inget rum varken för spelare eller skadade att kunna dra sig undan i vid gräsplanerna.

Ove Danielsson  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.