Oves Blogg

Oves Blogg

Länk till hemsidan:ovedanielsson.se

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Ännu en scen har forslats bort

Mars 2013Skapad av Ove Danielsson ons, mars 27, 2013 09:25:11


  • Kommentarer(4)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Alfred B. Lundgren ons, april 03, 2013 11:35:51

Ja Per jag har bidragit. Jag har många idéer på hur en scen skulle kunna utformas, du är välkommen att höra av dig.

Vad är det för dialoger som du syftar på? Menar du att Askersunds kommun har haft massor av dialoger med sakägare?

Tycker du att vi skall ha en scen som skapar missnöje eller en scen som inbjuder till nöje och harmoni? Det är faktiskt fullt möjligt att ha en scen på hamntorget som alla kan godkänna, det behöver inte heller kosta speciellt mycket.

Skapad av Per Eriksson fre, mars 29, 2013 13:56:53

Och du Alfred har bidragit på allra bästa sätt??? Vi har massor med dialoger, men det innebär inte att alla blir nöjda och får sin vilja igenom. Det är ytterst sällsynt att en hel befolkning har samma uppfattning. Vi får väl se hur vi lyckas denna gång. En scen kommer det i alla fall att stå på ungefär den plats där den stått de senaste åren, det är nämnligen bästa läget! Detta förutsätter ju att kommunen ( de folkvalda) bestämmer så. Glad Påsk på er alla!

Skapad av Alfred B. Lundgren ons, mars 27, 2013 10:43:08

Nu dröjer det innan behovet av en scen uppstår igen. Vi får hoppas att nästa val av vilken scen som skall placeras på hamntorget blir ordentligt genomtänkt. Det är fullt möjligt att ha en scen på hamntorget som alla sakägare kan godkänna. En start för detta är att Askersunds kommun för en dialog med samtliga sakägare, vilket inte alls har gjorts tidigare. Klagomål och överklaganden kan lätt undvikas, Askersunds kommun måste dock visa en vilja för detta, en vilja för att åstadkomma något bra för Askersund!

Skapad av Per Eriksson ons, mars 27, 2013 09:43:09

Ja, här åker scenerna fram och åter. Förhoppningsvis är det inte ridå ner för scener för all framtid. Ibland har jag svårt att förstå allt gnäll i vår stad om hur saker utvecklas. Att ha en scen i hamnen är väl en förutsättning för att kunna hålla bra arrangemang. Tänker på de uppskattade sommarstunderna och mycket annat. Vore väl inte alls bra om det blev en tom och öde plats? Jag hoppas vi får tillbaks en bra och fuktionell scen så snart som möjligt på den plats där den har stått de senaste åren. Om det skall vara en scen med segel eller inte får väl framtiden utvisa...